Betere communicatie zorgt voor betere organisaties

Wij zijn TeamsPhone.nl

Experts in Teams Phone, bellen met Teams.

TeamsPhone.nl adviseert en begeleidt organisaties met telecommunicatie oplossingen op basis van Microsoft Teams Phone. Met een unieke combinatie van decennialange ervaring op het gebied van IT en telecom, ons technologisch inzicht en ons enthousiasme voor innovatie, helpen we organisaties om hiermee aantoonbaar voordelen te behalen op het gebied van efficiëntie en bedrijfsvoering.

We regisseren Microsoft Teams Phone telefonie oplossingen voor klanten in zakelijk domein, de lokale overheid, educatie en de gezondheidszorg. We maken hierbij gebruik van ons uitgebreide relatienetwerk en de nauwe contacten met de bewezen, meest bekwame leveranciers in de branche.

Bij elke opdracht voeren wij de regie voor u, zodat er altijd één duidelijk aanspreekpunt blijft. Integriteit en vertrouwen zijn daarin, net als voor onze klanten en leveranciers, vanzelfsprekende waarden.

TeamsPhone.nl is een label van Microsoft Partner KonductiT.

Teams Phone adviseurs

Wij zijn al vanaf 2005 betrokken bij implementaties van Microsoft’s UC oplossingen zoals OCS, Lync, Skype for Business en nu Teams. Daarom zijn we ook als geen ander in staat om u op een deskundige manier te adviseren en ondersteunen rond Microsoft Teams en Teams Phone vraagstukken.

Teams Rooms Technical Solutions Professional Badge 2023
Teams Rooms Solution Sales Professional Badge 2023
MS700 Associate Microsoft365 Teams Administrator logo

Waar wij mee samenwerken:

Waarom organisaties kiezen voor TeamsPhone.nl

Verantwoording

We begrijpen hoe belangrijk de beschikbaarheid van telefonie is voor een organisatie en gaan daar verantwoordelijk mee om.

Voordurende verbetering

Wij nemen een stap extra om echt een verschil te maken. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Teams Phone en laten daar de klant continu van mee profiteren.

Positief

Wij proberen kalm te blijven als er zich onverhoopt problemen voordoen. We zoeken naar de beste oplossing voor uw organisatie en stellen de klant altijd voorop.

Focus op de groei van uw bedrijf

Met een klein organisatie blijft er geen tijd over voor onderzoek. U heeft belangrijkere dingen te doen, dus laat de regie en implementatie aan ons over. Het team van TeamsPhone.nl heeft jarenlange ervaring in de communicatie industrie en blijft continu op de hoogte van de nieuwste Microsoft Teams communicatie oplossingen en features die beschikbaar komen. Wij helpen u bij het identificeren, implementeren, beheren en ondersteunen van elk Teams Phone project, zodat u en uw team meer tijd kunnen besteden aan wat u het beste kunt: uw organisatie laten groeien.