Intercom en Teams?
Geen probleem!

Teams Intercom

Sluit elke bestaande SIP Intercom aan op Teams en benut nieuwe Intercom mogelijkheden binnen uw eigen Microsoft Teams omgeving.

Teams Intercom Teams Client

Je intercom binnen Teams

Wanneer je als organisatie hebt gekozen voor Microsoft Teams als hét communicatie platform, dan wil je dat je Intercom daar ook mee samenwerkt. TeamsPhone.nl heeft een unieke oplossing die dit mogelijk maakt: 

 • Volledige software gebaseerde oplossing.
 • Geen nieuwe kabels, geen SBC of andere kastjes nodig.
 • In de meeste gevallen hoef je zelfs de bestaande (SIP) intercom niet te vervangen!
 • Intercom oproepen kunnen in Teams worden beantwoord, inclusief video!
 • Intercom oproepen komen binnen op de PC, Smartphone of zelfs bureau telefoon. Overal waar de Teams applicatie aanwezig is.
 • Intercom gesprekken kunnen doorgeschakeld worden naar een groep medewerkers of naar een alternatieve bestemming. Laat geen enkele intercom oproep onbeantwoord!
 • Intercom gesprekken kunnen worden opgenomen, inclusief video.
 • Vrijwel alle (SIP) Intercom merken worden ondersteund.

Overal beantwoorden

Intercom gesprekken ontvangen vanaf elke locatie met ieder device, in Microsoft Teams

Omdat de Intercom wordt aangesloten op Microsoft Teams is jouw organisatie in staat om Intercom gesprekken vanaf elk apparaat dat de Teams app draait te beantwoorden:

 • Windows of Apple PC, vanaf je werk of zelfs thuis
 • Met elke iPhone of Android mobiele telefoon. Je kunt een intercom oproep dus ook beantwoorden als je even niet op je plek zit.
 • Werkt ook vanaf een Teams bureau telefoon met video ondersteuning.
Yealink VP59 Teams Intercom

Waarom organisaties kiezen voor een
Teams Intercom

Verbeter de veiligheid met live video

De enige oplossing in de markt die de Teams gebruiker live audio én video biedt om te zien wie er voor de deur staat.

Opnemen en opslaan

Intercom gesprekken kunnen worden opgenomen en opgeslagen in de beveiligde Azure-omgeving. Vind eenvoudig de opnames die je zoekt en speel ze af wanneer je maar wilt.

Kosten besparen

Verhoog efficiëntie en bespaar kosten door toegangsverzoeken van één of meer intercoms door te sturen naar meerdere Teams gebruikers binnen jouw organisatie. Blijft een intercom oproep onbeantwoord dan kan worden doorgeschakeld naar andere medewerkers.

Verhoog de bezoekerservaring

Met video en meer mogelijkheden dan een traditionele intercom oplossing zorg je ervoor dat de bezoeker op de beste manier en snel geholpen wordt.

We werken met de volgende intercom leveranciers:

Teams Intecom Vendors

Heb je nu een Intercom die niet in bovenstaand overzicht staat,
neem dan contact met ons op.

Samen met

CyberTwice logo

Advies, implementatie en support

De Teams Intercom oplossing heet CyberGate en is een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing. Deze is ontwikkeld door onze partner CyberTwice, een Nederlands bedrijf die innovatieve voice en video oplossingen ontwikkelt voor banken, zorginstellingen en vele andere organisaties. Met CyberGate stelt TeamsPhone.nl ondernemingen die Teams gebruiken in staat om SIP Video Deur Intercoms, IP Paging Systems en IP-camera’s aan te sluiten op Microsoft Teams, met audio & live video. Deze oplossing is getest en goedgekeurd door Microsoft op diverse aspecten waaronder veiligheid. TeamsPhone.nl werkt samen met CyberTwice en ontzorgt je met advies, implementatie, adoptie en support rond deze unieke Teams Intercom oplossing.

Een live demo?

Wij komen graag bij je langs,
of gewoon op afstand via Teams.